Suitsuahjud

Sobivad liha ja kala suitsutamiseks

Meie suitsuahjud on disainitud eelkõige liha ja kala suitsutamiseks

Suitsuahi on valmistatud 2 mm külmvaltsplekist, kusjuures leegiga otseselt kokkupuutuvad detailid on valmistatud paksemast materjalist.

Ahi toetub metallist jalgadele ja on pealt kaetud külmvaltsplekist katusega. Suitsuahi koosneb kahest üksteisest eraldatud kambrist- küttekamber, kus toimub puitmaterjali põletamine soovitud temperatuuri saavutamiseks ja suitsukamber, kus toimub kala või liha suitsutamine.

 

Suitsuahju ehitus

Suitsuahju ehitus

Valmistatud 2mm külmvaltsplekist!

Suitsukambris asuvad võrkriiulid, millel asetatakse kala või liha. Võrkriiulite all asetseb rasvapann, mis takistab rasva sattumist koldelaele. Rasvapanni alla asetatakse vajalik lepapuu, kas laastude, hakke, saepuru või ketaste kujul.

Erinevate maitsete saamiseks võib suitsutamisel lisada kirsi-, ploomi- või õunapuu laaste.

ÜLES